hus   

Vi har bygget træhuse i over 38 år, som er opført i traditionel håndværkermæssig kvalitet af fagligt dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere og af materialer i høj standard.

Vores huse er meget højt vurderet af kreditforeningen.

På disse sider illustrerer vi, hvad vort firma har at tilbyde og hvor stort et register af expertise firmaet har at spille på.

Individuelle boligkrav er taget i betragtning ved nybygning af bjælkehuse, helårshuse og sommerhuse samt under udførelsen af traditionelt tømrer- og snedkerarbejde såsom, tilbygninger - ombygning, udskiftning af termoruder og døre samt renovering af alle typer ejendomme:

Envidere har firmaet opført mink og ræve haller overalt i Nordjylland siden 1962.

TRÆHUSE & BJÆLKEHUSE
Helårs og Fritids

Til aftalte tid og pris, AALYKKE huse leveres på flere forskellige måder:

Blandt vore typer, vil De finde én, som netop vil tilfredsstille Deres boligkrav. Vi fremsender gerne brochurer, med skitse forslag af 4 forskellige populære størrelser AALYKKE huse.

Har De selv en ide om en anden størrelse eller indretning, så lav en skitse med egne ønsker og ideer. Uden forpligtogelse laver vi tegning og tilbud.

Kig gennem vores forskellige sider her for mere information. Vores galleri indeholder billeder af nogle huse, vi har bygget. De er velkommen til at kÝre forbi nogle af dem og har det Deres interesse, kan vi arrangere en indvendig fremvisning.

Har De spørgsmål eller ønske om at mødes med os over en kop kaffe, kan De kontakte os her.